Monday, June 8, 2015

Macam mana nak tingkatkan page view?

Aku bagi tips senang je untuk tingkatkan page view korang. Buat je la karangan SPM untuk post kat blog korang. TAPI pastikan hasil karangan korang bukan tiru daripada orang lain! Gerenti ramai pelajar yang bakal menduduki exam check korang punya blog untuk jadikan bahan rujukan. Buktinya, page view blog aku tiba-tiba meningkat sejak aku post entry karangan SPM.

Pastikan juga mutu karangan korang superb atau paling tak pun yang mutu B+ dan ke atas. Mutu cap ayam jangan post, bukan sahaja view tak meningkat, silap hari bulan makian yang meningkat.

Selamat mencuba! :)

Perhatian. Tips ni cuma sesuai untuk orang yang pandai buat karangan je. Kalau tak pandai buat karangan BM atau BI jangan cuba-cuba copy paste hasil karangan orang lain dan post di blog anda. Tak pasal-pasal kena saman kang padan muka.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...